JEFF ALLEN KOMMER TIL VINTERPADLETREFFET 2019!

Bilde Jeff Allen.jpg
 Vinterpadletreffet ønsker Jeff Allen velkommen som vår gjesteprofil og bidragsyter. Jeff har vært profesjonell guide og veileder innen havpadling de siste 16 årene, og kajakk har vært en viktig del av hans liv siden tidlige ungdomsår.
Padling i kalde forhold er noe han er godt kjent med gjennom sine ekspedisjoner og vi ser fram til at han vil dele disse erfaringene med oss. I 2003 startet han selskapet Sea Kayaking Cornwall som holder til i Falmouth som er hans hjemsted i Sør-England. Området er kjent for sin natur og kystlinje som inviterer til fine turer, eller mer utfordring og surfemuligheter for den som ønsker det.
Jeff er en anerkjent ekspedisjonspadler og har ledet ekspedisjoner i alt fra sub-tropiske til arktiske strøk. Ekspedisjoner han har ledet har gått rundt Japan, Sør-Georgia, Irland og rundt store deler av den skandinaviske halvøy. Han har også flere ekspedisjoner bak seg i Chile, Alaska, Nord-Amerika, Mexico, Middelhavet, Norge og Island. Hvert år kommer han tilbake til Senja som har en helt spesiell plass i hans padlehjerte.
På Vinterpadletreffet vil du få sjansen til å lære noe uavhengig om du vinterpadler for første gang eller om du er erfaren. Jeff vil bidra med sine erfaringer fra praktisk strømpadling til havs til workshops på land, der han vil dele sine tanker og erfaringer i dialog med deltakerne.